Καλάθι αγορών

Δωρεάν μεταφορικά απο 25€

Σχετικά με την Αndreia Professional

H Andreia Professional είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία με έδρα την Πορτογαλία με επιτυχημένη παρουσία σε πολλές χώρες παγκοσμίως. Ιδρύθηκε το 1987 και δραστηριοποιείται στην παραγωγή προϊόντων περιποίησης νυχιών και προϊόντων μακιγιάζ. Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι η παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και αισθητικής με σκοπό την καλύτερη ικανοποίηση του τελικού καταναλωτή. Οι τιμές των προϊόντων της είναι αρκετά προσιτές ώστε να μπορεί ο καθένας να αποκτήσει ένα προϊόν Andreia και να απολαύσει την ποιότητα του.

Η Andreia Professional ωστόσο είναι αρκετά ευαισθητοποιημένη και σε θέματα Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης και πιο συγκεκριμένα στην προστασία του περιβάλλοντος και των ζώων. Έτσι η Andreia Professional είναι μία εταιρεία με μηδενικές εκπομπές άνθρακα (CARBON FREE) αφού αποκαθιστά την όποια επιβάρυνση προκύπτει από την παραγωγική της διαδικασίας μέσω της συμμετοχής στο “The Envira Amazonia Project” του οργανισμού Carbonfund.org, με σκοπό την προστασία 2.000.000 στρεμμάτων παρθένου δάσους στον Αμαζονίο. Επιπλέον χρησιμοποιεί ελάχιστα συστατικά ζωικής προέλευσης στις φόρμουλες της και γι’ αυτό τα περισσότερα προϊόντα της είναι VEGAN.

Η εταιρεία Beautynet είναι ο υπερήφανος, επίσημος αντιπρόσωπος της Andreia Professional στην Ελλάδα μέσω της οποίας μπορείτε να αποκτήσετε τα προϊόντα Andreia ή να γίνετε τοπικός αντιπρόσωπος της Andreia στην περιοχή σας. Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε μας στο 2104916300 ή στείλτε μας email στο info@andreia.gr.Θέλετε και εσείς να γίνετε Τοπικός Αντιπρόσωπος της Andreia στην περιοχή σας; Δείτε Περισσότερα