Καλάθι αγορών

Δωρεάν μεταφορικά απο 25€

ANDREIA ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ ΚΡΑΓΙΟΝ KISS PROOF

Κραγιόν ανεξίτηλο ή ανεξέλεγκτο;

Η απάντηση προφανής, και 3 περιστατικά που έχουν συμβεί σε όλες μας!

Το κραγιόν είναι ένα πολύ βασικό κομμάτι στη ζωή μιας γυναίκας.

Είναι ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία για την ανάδειξη της ομορφιάς μας.

Είναι το φιλαράκι μας που θα μας σταθεί στις δύσκολες στιγμές, είναι πάντα εκεί στην τσάντα μας ή στο νεσεσέρ μας να περιμένει καρτερικά πότε θα χρειαστεί να το χρησιμοποιήσουμε σε ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματος μας.

Τι συμβαίνει όμως όταν έχουμε κάνει την λάθος επιλογή;

1.Ραντεβού για καινούρια δουλειά. Έτοιμη ψυχολογικά, άψογα τα μαλλιά, παπούτσια και γυαλιά αλλά και κάτι δεν πάει καλά. Το κραγιόν με χαλάει. Η υφή, το χρώμα, η σταθερότητα;

Δεν προλαβαίνω για αλλαγή, πηγαίνω με αυτοπεποίθηση, αλλά νιώθω τα χείλη μου ξηρά, να κολλάνε και να ξεθωριάζουν. Χάνω την συγκέντρωση μου, αλλά τελικά τα καταφέρνω.

2. Συνάντηση με τις φίλες μου για ένα καφέ στα γρήγορα μετά την δουλειά. Δεν προλαβαίνω να πιω μια γουλιά και το κραγιόν μου κόβει βόλτες παντού, στο φλιτζάνι του espresso, στο ποτήρι του νερού, σε μια χαρτοπετσέτα που χρησιμοποίησα στην προσπάθειά μου να το διορθώσω, κάνει και μια επίσκεψη στα δόντια μου. Έτσι απλά γιατί μπορεί και δρα ανεξέλεγκτα.

3.Βράδυ, έξοδος ,πρώτο ραντεβού με το ¨όνειρο¨.

Μοντέλο εγώ με super διάθεση και αυτοπεποίθηση. Με τις νέες μου γόβες, τα ωραία μου τα ρούχα, τον αέρα μου, αλλά και μια αγωνία αν θα πάνε όλα καλά.

Στην κρίσιμη στιγμή όμως στο πρώτο μας φιλί, πάλι το κραγιόν μου εκεί. Ανεξέλεγκτο να κάνει οχτάρια στο πρόσωπο του χωρίς όρια, να αποχωρίζεται τα δικά μου χείλη για τα δικά του και τελικά και οι δυο μας να μοιάζουμε με τσακωμένους κλόουν.

Αν τελικά το σώσεις, όπως μπορείς, δεν δικαιολογείται ξανά το ίδιο λάθος.

Η λύση;

Ανεξίτηλο κραγιόν Andreia kiss proof liquid lipstick. Η super ανθεκτική και απόλυτα ματ υφή που διαθέτει μένει αναλλοίωτη για ώρες. Σταθερό, πλούσιο χρώμα και ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Vegan, cruelty free και δερματολογικά ελεγμένο.

Δεν θα σε προδώσει ποτέ και θα τονίσει τα χείλη σου στη σωστή τους διάσταση. Σε 6 αποχρώσεις για να βρεις αυτήν που σου ταιριάζει. 

Αφήστε μια απάντηση

Θέλετε και εσείς να γίνετε Τοπικός Αντιπρόσωπος της Andreia στην περιοχή σας; Δείτε Περισσότερα